Dobrodošao, ljubitelju rajčica...

Cherokee Lime Stripes

Cherokee Lime Stripes
8,00 kn

Availability: In stock

Cherokee Lime Stripes je još jedna rajčica iz  Cherokee linije kojoj je izvorišna jedna od najukusnijih ljubičastih sorti (mnogima i najslađa i najukusnija) - Cherokee Purple. Iako sve u liniji imaju zajedničkog pretka, okusima se značajno razlikuju, ali sve ih krasi doista fantastična aroma, velika rodnost i robusnost biljke. Zelena sorta (zelena kad je zrela) s prugicama i crvenim mramorom kad je zrela. Sočna kao tipična zelena sorta, iznimno ukusan gel. Vrlo ukusna s laganom citrusnom notom i kad je potpuno zrela. Dobre teksture i čvrstog mesa. 

Description

Details

Cherokee Lime Stripes je još jedna rajčica iz  Cherokee linije kojoj je izvorišna jedna od najukusnijih ljubičastih sorti (mnogima i najslađa i najukusnija) - Cherokee Purple. Iako sve u liniji imaju zajedničkog pretka, okusima se značajno razlikuju, ali sve ih krasi doista fantastična aroma, velika rodnost i robusnost biljke. 

Zelena sorta (zelena kad je zrela) s prugicama i crvenim mramorom kad je zrela. Sočna kao tipična zelena sorta, iznimno ukusan gel. Vrlo ukusna s laganom citrusnom notom i kad je potpuno zrela. Dobre teksture i čvrstog mesa. 

Additional Information

Additional Information

Boja Rajčice Zelena
Dodatno svojstvo boje Prugasta
Tip ploda [oblik/veličina] Velika
Način rasta\zriobe Cijelu sezonu, Kante\pitar, Vrt
Oblik lista Rajčica
Vrijeme do ploda Kasna, Srednje
Broj sjemenki 10
Reviews