Dobrodošao, ljubitelju rajčica...

Chestnut Chocolate

Chestnut Chocolate
8,00 kn

Availability: Out of stock

Chestnut Chocolate odnosno Chestnut Choco je antho/indigo sorta (više o ovim sortama - pročitajte u opisu Black Beautya). 


Uz Blue Keyes, ovo je jedna od dosad najslađih i najukusnijih antho/indigo sorti koje sam probao. Vrlo osvježavajuća i sočna, posebno kad je ohlađena.Vrlo je rodna, prepuna cvjetova i plodova. Stabljika je otporna, robusna, specifične boje i ukupno je vrlo lijepa biljka koja će privlačiti pažnju svih. Važno: s obzirom da je gotovo cijela indigo, malo je teže znati kad je idealno zrela - ostavite je do pune zrelosti, tek tada je slatka i preukusna. Ne morate se brinuti da će istrunuti na stabljici, indigo sorte mogu vrlo dugo dozrijevati, bez straha od prezrijevanja. 

Description

Details

Chestnut Chocolate odnosno Chestnut Choco je antho/indigo sorta (više o ovim sortama - pročitajte u opisu Black Beautya). 

Uz Blue Keyes, ovo je jedna od dosad najslađih i najukusnijih antho/indigo sorti koje sam probao. Vrlo osvježavajuća i sočna, posebno kad je ohlađena.

Vrlo je rodna, prepuna cvjetova i plodova. Stabljika je otporna, robusna, specifične boje i ukupno je vrlo lijepa biljka koja će privlačiti pažnju svih. 

Važno: s obzirom da je gotovo cijela indigo, malo je teže znati kad je idealno zrela - ostavite je do pune zrelosti, tek tada je slatka i preukusna. Ne morate se brinuti da će istrunuti na stabljici, indigo sorte mogu vrlo dugo dozrijevati, bez straha od prezrijevanja. 

Additional Information

Additional Information

Boja Rajčice Indigo\Plava
Dodatno svojstvo boje No
Tip ploda [oblik/veličina] Srednje velika, Veličine oraha
Način rasta\zriobe Balkon, Cijelu sezonu, Kante\pitar, Vrt
Oblik lista Rajčica
Vrijeme do ploda Kasna, Srednje
Broj sjemenki 10
Reviews